Rösta på Årets talare

Genom att rösta är du med och påverka vem som vinner branschpriset Årets talare i kategorierna Genombrott Kvinna, Genombrott Man, Moderator, Man och Kvinna. Vem har gjort extra stort intryck på dig under året? Vem har påverkat dig och fått dig att se saker ur ett nytt perspektiv? Har någon kanske bidragit till att din arbetsplats blivit bättre eller att ledarskapet utvecklats?

Prisets syfte är att lyfta både talarbranschen och individer som sprider sitt budskap på ett sätt som verkligen når fram till åhörarna. Föreläsare och moderatorer påverkar, utbildar och inspirerar människor och företag och skapar förändring. Det i sin tur utvecklar samhället och det tycker vi ska uppmärksammas.

Vinnarna kommer att presenteras på Talargalan på Berns den 4 februari 2020 och utses genom röstning, kundutvärderingar på genomförda uppdrag och en jury från Talarforum.

Läs mer om Årets talare och tidigare vinnare

Årets talare - Kvinna

Elizabeth Kuylenstierna är ledarskapscoach, terapeut, medlare, krishanterare och ledarskapsutbildare. Hennes föreläsningar är fulla av liv och karisma som inte lämnar någon oberörd. Hennes ämnen är bland annat ledarskap, medarbetarskap, arbetsglädje, kommunikation, och förändring. Elizabeth Kuylenstierna föreläser även internationellt, främst i USA. Gemensamt för alla hennes olika uppdrag är passionen för människor, relationer, kommunikation och beteenden.

Karin Zingmark

Förändringsstrateg

Karin Zingmark har över 20 års erfarenhet av att driva förändring på temat kommunikation och ledarskap från en rad ledande befattningar, senast i rollen som marknadschef på Microsoft. Numera är hon en efterfrågad föreläsare och strategisk rådgivare. Karin insåg tidigt att digitaliseringen skulle innebära stora förändringar i samhället och förändra spelplanen för hur vi gör affärer. Karin guidar på ett inspirerande sätt sin publik till hur man bygger en kommunikativ organisation, rustad för en digitaliserad värld.

Ami Hemviken

Beteendevetare

Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom beteende, påverkan, relationer och kommunikation. Under sina år som föreläsare och coach har hon hjälpt många företag och organisationer att få ut mer kraft och glädje från sina medarbetare. Hennes energi går inte att ducka för då den smittar av sig till alla hon möter och det i sin tur skapar resultat. Med ett stort mått humor och massor av energi, fångar hon sin publik som får uppleva glädjen i att våga mötas och utvecklas.

Psykologen Katarina Blom brinner för att avliva myter och rykten om vad som gör oss lyckliga, och visar istället på ett underhållande och interaktivt sätt vad vetenskap och forskning har att lära oss om mänskligt välbefinnande. När hon föreläser får deltagarna prova på konkreta övningar för ökat välmående. Föreläsningarna innehåller även principer för beteendeförändring och knep för att lättare skapa förändring i vardagen. Katarina föreläser även på ett inspirerande sätt om teamutveckling och samarbete.

Årets talare - Genombrott Man

Jesper Ek

Ledarskapscoach

Jesper Ek har över 20 års erfarenhet av chefs- och ledarroller inom näringslivet. Han har genom sin karriär och sina erfarenheter fått en unik inblick i olika stilar på företagande och ledarskap. De senaste åren har han valt att satsa helhjärtat på att föreläsa och utbilda i det han brinner för – framgångsrikt mänskligt ledarskap. Hans föreläsningar visar på fördelarna med att sätta människan och medarbetare i fokus. Jesper Ek får gång på gång lysande omdömen från publiken, detta för att åhörarna på riktigt inser att han vet vad han talar om.

Gustav Stenbeck

Entreprenör

Gustav Stenbeck är miljöaktivisten som blev riskkapitalist. Med erfarenhet från Greenpeace, multinationella företag och från startupvärlden, talar han om hur hållbarhet håller på att förändra det ekonomiska landskapet i rasande takt och hur det påverkar sättet bolag gör affärer på. Både idag, imorgon och långt därefter. När publiken lämnar en av Gustavs föreläsningar så gör de det med nyvunnet engagemang och kunskap. Kanske lämnar de även med en önskan att förändra världen.

Tobias Bjerrome Ahlin håller inspirerande och nyanserade föreläsningar om den digitala revolutionen, kreativitet och kritiskt tänkande. Han har nått en internationell publik genom sina föreläsningar och har de senaste två åren föreläst i 18 olika länder. Tobias har själv varit med och påverkat den digitala utvecklingen och har haft ledande roller på bland annat Mojang och Spotify. Hans insiktsfulla och underhållande föreläsningar är med och driver den digitala revolutionen framåt.

Gunnar Söderström

Personlig tränare

Gunnar Söderström vet precis vad vi behöver för att stärka vårt välmående och plocka fram vår inneboende kraft och potential. Gunnar är i grunden naprapat, personlig tränare och kostrådgivare, han har förmågan att leverera en glad injektion av motivation och inspiration som berör alla. Föreläsningarna är roliga och har något som alla kan känna igen sig i. Han uppskattas särskilt mycket för sina givande och tankeväckande föreläsningar om hållbar arbetsglädje och medarbetarskap.

Årets talare - Genombrott Kvinna

Anna Frankzen Starrin

Kulturantropolog

Anna Frankzen Starrin är kulturantropologen som drivs av att få företag att våga spana in i framtiden för att hitta sin väg i den digitala transformation med hållbar utveckling som mål. Hon kallas ofta Robot-Anna i media. Hon talar, trots sitt smeknamn, om de mänskliga aspekterna i den digitala revolutionen. Hon tar reda på vad vi människor tänker, tycker, behöver och vill ha i framtiden. I sitt enorma framtidsbibliotek har hon megatrenderna som kommer påverka var och en av oss.

Hanna Gerdes är människorättsjuristen och författaren som på kort tid blivit en mycket eftertraktad föreläsare. Hanna har en unik förmåga att på ett underhållande och pedagogiskt sätt förklara när värdering blir diskriminering, vad det innebär att barnkonventionen snart ska bli svensk lag och vad mänskliga rättigheter har med din verksamhet att göra. Hanna tar juridiken bortom krångliga paragrafer och är föreläsaren och moderatorn för allt som har med rättighetsfrågor att göra.

Rebecka Carlsson

Hållbarhetsentreprenör

Rebecka Carlsson är en av de få svenskar som utbildats vid Singularity University i Silicon Valley. Under tre månader bodde hon på NASA tillsammans med 90 entreprenörer och forskare från 47 länder och intensivtränades i hur exponentiella teknologier som AI, blockchain och robotik kan användas till att skapa lösningar för vår tids globala utmaningar. Rebecka har på kort tid blivit en mycket efterfrågad föreläsare inom hållbarhet, framtidstrender och exponentiella teknologier.

Shahrzad Kiavash

Triathonlöpare

Shahrzad Kiavash hade precis börjat sin karriär efter studier på KTH när hon drabbades av en mycket allvarlig blodförgiftning. Hon överlevde mirakulöst nog, men efter mer än 40 operationer kunde läkarna konstatera att benen inte gick att rädda och Shahrzad blev tvungen att genomgå en dubbelamputation. Hon var på väg att ge upp livet helt, men lyckades till slut hitta livsglädjen igen. Sedan dess har hon genomfört flera triathlon med benproteser, och är numera en mycket inspirerande föreläsare.

Årets talare - Man - presenteras 16 december

Årets talare - Moderator - presenteras 6 januari 2020

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2